Бадмінтонний тріумф ДМФК ім. В.Барвінського: перше місце в обласній першості!

Спорт відіграє велику роль в житті людини, адже є головним атрибутом здорового способу життя. Серед різноманітних видів спорту бадмінтон стає все популярнішим та активно розвивається. Саме він тренує логічне та стратегічне мислення гравця, вимагає аналізу дій і тактики поведінки супротивника.

У стінах ДМФК ім. В.Барвінського значну увагу популяризації бадмінтону приділяють викладачі фізичного виховання Валерій Юдашкін та Ігор М’язик.

17 квітня 2024 року на базі ДМФК ім. В.Барвінського відбулись фінальні змагання з бадмінтону серед студентів закладів фахової передвищої освіти Львівської області.

До участі долучились команди юнаків та команди дівчат зі Львова, Нового Роздолу, Самбора та Дрогобича.

Змагання розпочались з хвилини мовчання та державного гімну України у виконанні духового оркестру коледжу.

Вітальне слово виголосив директор Дрогобицького музичного фахового коледжу ім. В.Барвінського, кандидат мистецтвознавства Юрій Чумак.

Головним суддею змагань виступив кандидат в майстри спорту з бадмінтону, екс-чемпіон України Валерій Юдашкін.

ДМФК ім.В.Барвінського представила команда дівчат у складі Анастасії Пелешак (1-Б) та Оксани Стародуб (3-А) та команда юнаків у складі Василя Строгана (3-А) та Михайла Щомака (4-Б).

Кращі бадмінтоністи області у напруженій, але захоплюючій грі виборювали призові місця. Кожен поєдинок був надзвичайно цікавим, видовищним та емоційним.

Особливо запекла боротьба тривала між командою відділу фізичного виховання Самбірського фахового педагогічного коледжу ім. І.Филипчака та командою Дрогобицького музичного фахового коледжу ім. В.Барвінського.

Демонструючи високий рівень майстерності як в одиночних, так і парних категоріях, команда дівчат ДМФК ім. В.Барвінського виборола перше призове місце. Варто відзначити, що учасниця змагань Анастасія Пелешак стала абсолютною чемпіонкою Львівської області.

За підсумками змагань друге призове місце посіла команда юнаків ДМФК ім. В.Барвінського.

Вітаємо чемпіонів та призерів змагань, а також їх наставників Валерія Юдашкіна та Ігоря М’язика. Бажаємо нових спортивних успіхів!

Дякуємо всім учасникам за чудову гру та нашим Захисникам за можливість проводити такі змагання!

Оксана Летнянка,

викладач ДМФК ім.В.Барвінського