Deutschland pr?sentiert sich

Deutschland pr?sentiert sich


Чим більше знаєш про країну, тим ближчою вона стає для тебе. 29 листопада 2017р. в актовому залі Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського відбувся вечір, присвячений Року німецької мови в Україні під назвою «Deutschland pr?sentiert sich» ( «Німеччина представляє себе»). Захід організували викладачі іноземної мови Ірина Левицька та Мар’яна Прозор, а також студенти II – IV курсів.

Провели свято двоє неперевершених ведучих – студенти IV-В курсу Юрій Спринський та Андрій Проців, які розповідали глядачам про цікаві факти з життя Німеччини: досягнення цієї країни, знаменитих людей, культуру і релігію. Ефект від почутого підсилювався презентаціями на екрані проектора, що був розміщений біля сцени.

Захоплюючими і емоційними були музичні номери вечора, а саме: вокальні виступи студентів Мар’яна Подоляка (ІІІ-В) і Андрія Шимбри (ІІІ-Г) та музичні композиції саксофоніста Андрія Добрянського, трубача Віталія Малахова (IV-В). Найбільшого шарму заходу надало поетичне оформлення, що лунало як на німецькій мові, так і в українському перекладі. Декламували вірші Мирослава Маланчук (ІІ-Б), Марія Гавриляк (ІІ-Б) та Любомир Григор’єв (ІІ-В).

Зрештою, можна констатувати, що вечір пройшов на високому професійному рівні. І був не лише пізнавальним, цікавим, але й сповненим позитивних емоцій.

Юлія Нечипор,

студентка ІІІ курсу відділу «Теорія музики»

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування