Дрогобицькі музиканти вибороли бронзу на обласних змаганнях з настільного тенісу

Дрогобицькі музиканти вибороли бронзу на обласних змаганнях з настільного тенісу


Фізичне виховання розглядається як найважливіший чинник у зміцненні здоров’я молодого покоління.

Одним з пріоритетних завдань системи фізичного виховання є формування у студентів знань і навичок здорового способу життя, осмисленого ставлення до збереження свого здоров’я. Саме тому особливої актуальності набуває широке залучення молоді до різних видів спорту.

Настільний теніс – одна з найпопулярніших ігор сьогодення, що сприяє розвитку всіх фізичних якостей.

У стінах ДМФК ім.В.Барвінського даний вид спорту активно пропагується під керівництвом викладача фізичного виховання Богдана Гирчака, який організовує та проводить змагання з настільного тенісу серед студентів. Адже у процесі ігрової діяльності формується швидкість, спритність, координація, увага, реакція, мислення, вміння прогнозувати дії суперника, а напруженість спортивного поєдинку та прагнення перемоги сприяють вихованню сміливості, наполегливості, рішучості.

З метою підвищення рухової активності, масового залучення здобувачів освіти до занять фізичною культурою та популяризації даного виду спорту 7 листопада 2023 року в м.Львів відбулись обласні змагання з настільного тенісу (юнаки) у приміщенні Технологічного фахового коледжу НУ «ЛП». Участь взяли 18 команд закладів фахової передвищої освіти Львівської області.

Команду Дрогобицького музичного фахового коледжу імені Василя Барвінського представили студенти: Козар О., Щомак М., Грицишин Д., Москалюк М. та Мисів Я.

Під керівництвом наставника та тренера Богдана Гирчака, команда продемонструвала сплановану стратегію гри, показала високий рівень підготовки та спортивної майстерності, що дозволило відзначитись серед сильних конкурентів.

В атмосфері напруженої запеклої боротьби, вихованці ДМФК ім.В.Барвінського вибороли ІІІ призове місце та нагороджені Дипломом комітету з фізичного виховання та спорту Львівського обласного відділення.

Обласні змагання стали чудовою нагодою розкриття спортивного потенціалу підростаючого покоління, обміну досвідом, вміннями та навичками. Сподіваємося, що ця подія надихне інших займатися спортом і вести здоровий спосіб життя.

Оксана Летнянка,

викладач ДМФК ім.В.Барвінського

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування