Олімпіада зі світової музичної літератури

Олімпіада зі світової музичної літератури


З метою покращення знань з предмету «Світова музична література», поряд з традиційними методами викладання доцільно використовувати і позааудиторну роботу. Саме тому, 29 листопада в музичному коледжі імені В.Барвінського відбулася олімпіада зі світової музичної літератури «Музика ХХ століття» серед студентів ІІІ-х курсів відділів хорового диригування та народних інструментів, яку підготувала та провела викладач відділу теорії музики Миронишина Л.Д.

Учасники олімпіади в цілому показали добрі знання теоретичного матеріалу зі світової музичної літератури. Яскраво прозвучали конкурси, у яких студенти виявили свою творчу ініціативу, зокрема у презентації творчості композитора В.Івасюка.

Творчій атмосфері заходу сприяло живе звучання музики Дж.Гершвіна у виконанні викладача Олени Фатільнікової, а також студентів відділів народних, оркестрових духових та ударних інструментів, теорії музики М.Карпінського, Д. Зелінського, Я.Петрінця, А.Добрянського.

Сподіваємось, що подібний захід знайде своє продовження у майбутньому і сприятиме підвищенню зацікавленості до вивчення предмету світової музичної літератури.

Ініціатива та організація заходу – викладач циклової комісії музичної літератури Миронишина Л.Д.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування