Прагнення та результати

Прагнення та результати


Прагнення та результати

24 листопада 2021 року в залі головного корпусу Львівського національного університету імені І. Франка відбулось вручення Обласної премії імені В’ячеслава Чорновола за визначні досягнення студентів закладів передвищої фахової та вищої освіти за доробки в галузі гуманітарних і суспільних наук, які є важливими для Львівщини, сприяють подальшому розвитку науки, суспільному прогресу та утверджують високий авторитет вітчизняної науки у світі. Цього року знакову нагороду отримала студентка ІІІ курсу відділу теорії музики Тетяна Бабій.

В коледжі Тетяна активно та захоплено освоює особливу професію, яка покликана дарувати людям радість душі, наповнювати високими і світлими почуттями, вчити розуміти прекрасне. Поступивши в 2019 р. в коледж, почала активно займатись науковою діяльністю, про що свідчить участь в науково-практичних конференціях різного рівня («Молоді музикознавці» м. Київ, «Творча майстерня молодих композиторів світу» м. Дрогобич, «Молодіжне музикознавство» м. Хмельницький, «Українська музична культура очима молоді: теоретичний, історичний та педагогічний аспекти» м. Сєвєродонецьк), досліджуючи творчість сучасних композиторів.

Окрім того, для повноцінного розвитку музикознавця вагомою ланкою є лекторська діяльність – вміння доносити матеріал до слухачів. Саме тому окремим етапом її самореалізації є організація та проведення концертів та різних творчих заходів загалом, серед яких лекція-презентація «Музика та їжа», концерти «Тарас Шевченко. Великий син України» та «А пісня лунає…».

Занурення в глибину творчих пошуків композиторів різних епох та стилів дало змогу для активізації творчого мислення – створення власних музичних творів в VI Всеукраїнському конкурсі імені Т.С. Кравцова (м. Харків), написання творчого портрету Миколи Ластовецького для Арт журналістики-2021(м. Харків), захист відео презентації на фестивалі «Зіркова Україна» (м. Київ). У всіх конкурсах та фестивалях робота Тетяни Бабій була високо оцінена.

Хочеться побажати Тетяні Бабій подальших творчих звершень та досягнень.

Оксана Рудавська,

викладач ДМФК ім. В. Барвінського

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування