Ще одна сторінка творчого проекту «Мистецтво без меж!»

Ще одна сторінка творчого проекту «Мистецтво без меж!»


В рамках сумісного проекту та відповідно до угоди про торгово?економічне, науково?технічне і культурне співробітництво між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою та Луганською обласною державною адміністрацією, обласною військово?цивільною адміністрацією вже відбулось декілька яскравих та незабутніх мистецьких заходів в житті нашого музичного коледжу: візит заступника директора з навчальної роботи М.В.Фендака на терени Луганщини, концерт оркестру народних інструментів Дрогобицького музичного коледжу імені В.Барвінського в Сєвєродонецьку та Рубіжному, участь викладачів та студентів Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв ім. С. Прокоф’єва у музичному фестивалі «Українська музика в часі і просторі» в Дрогобичі, концертна поїздка студентів – сєвєродонеччан до Львівської області.

У травні викладачі Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв виступили з новою пропозицією: готується випуск електронної газети «ART- Мозаїка», в якій одна із рубрик присвячується ювілею видатного українського композитора сучасності Мирославові Скорику, батьківщиною якого є саме Львівщина. Тому викладачі теоретичного відділу Сєвєродонецького коледжу культури і мистецтв вважали доцільним запросити до участі в творчому проекті викладачів відділу «Теорія музики» Дрогобицького музичного коледжу імені В.Барвінського. У часописі «ART- Мозаїка» №2 від 14 червня 2018 року було опубліковано музикознавчі розвідки «Історія створення опери «Мойсей» М.Скорика» Н.К.Макуцької та «До питання жанру опери «Мойсей» М.Скорика» О.Д. Сеник.

Кожна творча акція між музичними коледжами Дрогобича і Сєвєродонецька вплітається у вервечку цікавих подій, продовження яких ми чекаємо в наступному. Мистецтво не має меж!

Ольга Сеник,

викладач ДМК ім. В.Барвінського

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування