Студентські роки – веселі й бурхливі! Вони найкращі у житті – цікаві та щасливі!

Студентські роки – веселі й бурхливі! Вони найкращі у житті – цікаві та щасливі!


Саме такі емоції переповнювали студентів Дрогобицького музичного фахового коледжу ім. В.Барвінського під час дивовижної та неповторної мандрівки у селище Славське (17.09.2021).
Чудова атмосфера, в якій панували піднесений настрій, радість, сміх та звичайно веселий спів, назавжди залишить незабутні враження про студентські роки…
У нашому світі існує безліч розваг та забав, але єднання з природою приносить нам одне з найбільших задоволень. Дорогою в Карпати студенти та викладачі мали можливість зупинитись у мальовничому селі Гребенів, де всі разом долучились до спільної молитви у церкві Благовіщення Пресвятої Богородиці, яка вражає своєю акустикою та красою. Особливою візитівкою цієї місцини є могила князя Святослава Володимировича, що знаходиться на правому березі річки Опір.
Подорож вдалась неймовірно драйвовою! Не зважаючи на погодні умови, студентський колектив дружньо та впевнено прямував на гору Тростян (1232м).
Канатно-крісельна дорога дала змогу оцінити красу української гірської природи та побачити панораму навколишньої місцевості.
Усі отримали величезну порцію адреналіну? та море позитивних емоцій?
Під бурхливі оплески лунали щирі слова вдячності мегапозитивним організаторам поїздки: капелану, отцю Євгену та заступнику директора з виховної роботи А.В.Боженському.
100% заряд енергії та незрівнянні емоції зробили цей день незабутнім!
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування