Там ми чудо знайшли

Там ми чудо знайшли


Часами виникає у серці глибока туга за чудом… От і шукає людина незвичайні місця, де таке чудо можна було б пережити. Одним із таких особливих місць є Ясна Гора у с. Гошів, де при монастирському храмі оо. Василіян місце прослави знайшла для себе чудотворна ікона Пресвятої Богородиці. Саме коло Неї студенти Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського разом із дітьми-сиротами та дітьми воїнів АТО 18 листопада шукали свого чуда. В часі Божественної Літургії та молебня перед іконою Гошівської Діви Марії учасники поїздки відкрили для себе найбільше зі всіх чуд – бути «вирізьбленим на Божій долоні» (Іс. 49,16).

У монастирі сестер Пресвятої Родини ми слухали розповідь сестри Терези про історію обителі та своє покликання, провели молебень до Христа.

Після відвідин музею Степана Бандери у с. Старий Угринів, що біля Калуша, ми зрозуміли, що ціла наша Україна «вирізьблена на Божій долоні». День дійсно видався чудесним, за що щиро дякуємо Богу, нашим студентам, чемним дітям, капелану о.Євгену і усім добродіям, які долучились до організації прощі. Особливу подяку складаємо БО «Львівська освітня фундація» за матеріальну підтримку.

Марія Винницька,

студентка ІІІ курсу Дрогобицького музичного коледжу ім. В. Барвінського

This slideshow requires JavaScript.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування