В здоровому тілі – здоровий дух

В здоровому тілі – здоровий дух


Усім відомо, що здоров’я — найголовніше багатство людини, адже лише здорова людина може почуватися веселою, щасливою, повною сил та енергії.

У наш час здоровий спосіб життя є досить актуальною темою, яка потребує особливої уваги.

До умов, що сприяють збереженню здоров’я, без сумніву, належить фізична культура та спорт. На сучасному етапі розвитку суспільства зростають вимоги до фізичної підготовки людини. Адже саме рівень здоров’я – нерідко є головним чинником працездатності в процесі її життєдіяльності.

Звісно, кожна людина і особливо молодь повинна дбати про своє здоров’я. Передусім це стосується студентів, які багато часу присвячують навчанню та підкоренню нових вершин, що зумовлює малорухомий спосіб життя. Тому викладачі фізичної культури у стінах нашого коледжу завжди знаходять нові методи та нестандартні підходи для популяризації здорового способу життя серед студентів.

Так, на доброму професійному рівні викладач Гирчак Б.Р. провів відкритий урок на тему: «Легка атлетика: стрибки у довжину».

Під час заняття студенти виконували різні види вправ, які розвивають спритність та швидкісно-силові якості. Особлива увага приділялась координації рухів під час виконання стрибків у довжину. Цікавими були також вправи, пов’язані з вивченням техніки виконання стрибків з розбігу способом «прогинаючись» та способом «ножиці».

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування