«Віддай людині крихітку себе» ( Ліна Костенко)

«Віддай людині крихітку себе» ( Ліна Костенко)


Музичний коледж ім. В. Барвінського є знаним на Дрогобиччині не лише як мистецько-освітній заклад, але й як осередок, в якому виховуються патріоти нашої величної Батьківщини. Вже доброю традицією серед студентів закладу стала щорічна волонтерська коляда, кошти від якої йдуть на підтримку воїнів АТО. Адже молодь усвідомлює, що українські воїни ціною свого життя заxищають спокій кожного з нас, щоб ми могли вчитися, подорожувати, насолоджуватися миттєвостями буття.

Не стали винятком і цьогорічні Різдвяні Свята. Гурт колядників у складі М. Вариводи, С. Токар, Н. Піxа, В. Івановської, Ю. Олійник, В. Дяківа,

Д. Винник, Б. Мелечина, О. Томкевича, В. Медвєдєвої, Р. Скригунець, І.Торка, М. Яворського урочистими колядками, дзвінкими щедрівками вітав мешканців і гостей міст Дрогобича та Трускавця. На зібрані кошти студенти придбали потужний ноутбук Lenovo, який було передано 130 Окремому Розвідувальному батальйону ВЧ -1994. А солодощі прикрасили суворі військові будні.

Поряд із волонтерською діяльністю студенти музичного коледжу вміють відгукнутися на чужу біду, керуючись Біблійною заповіддю: «Не стримуй добра потребуючому, коли рука твоя в силі зробити його». Музичний гурт у складі М. Яворського, Н. Піxа, А. Кажука, В. Дяківа, Б.Мелечина зібрали кошти на лікування хворого хлопчика Андрія Тобейчика.

З маленькиx крихіток добриx справ «душа поповнюється світлом»

(Ліна Костенко)

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжстрочний інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування